31 20 10 40 info@autiwelcome.com

Vær med på Autiwelcome

Vil du have en social præsentation af dit sted?

Er du ansvarlig for et museum, en attraktion, en forlystelsespark, en seværdighed, et teater eller en biograf? Og vil du være med til at gøre dit sted bedre tilgængeligt for de mere end 60.000 danskere med autisme – børn, unge og voksne.

Så kontakt os og få en aftale om, at vi udfører en social præsentation af dit sted.

Vi besøger jer, fotograferer og beskriver en logisk tur rundt og udarbejder den sociale præsentation. Efterfølgende bliver den redigeret og godkendt af Det Nationale Autismeinstitut.

Herefter bliver den sociale præsentation placeret her på Autiwelcome sammen med en informationsside om jeres sted, der fokuserer på praktiske oplysninger, der er specielt relevante for mennesker med autisme.

Den sociale præsentation får I også leveret som en PDF, som I kan lægge op på jeres eget website, sociale medier og hvor I ellers ønsker at placere den.

Kontakt Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40 eller jan@autiwelcome.com og få nærmere oplysninger om leveringstid og priser. 

Har du autisme eller er du tæt på mennesker med autisme?

Så vil det være en stor hjælp, hvis du kigger på de informationssider og sociale præsentationer, som er eller kommer på Autiwelcome. Og fortæller os, hvad du synes om dem. F.eks. om der mangler noget eller noget bør ændres.

Vi vil også gerne have forslag til steder, som du gerne så komme med på Autiwelcome. Så kontakter vi stederne.

Endelig må du meget gerne fortælle alle, som kunne have interesse i Autiwelcome om os og gerne sende/dele vores link – www.autiwelcome.com

Du kan sende mails til os på info@autiwelcome.com

Vi vil meget snart oprette et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig og her få løbende oplysninger om alt det nye, der sker på Autiwelcome og de nye steder, der kommer med.