31 20 10 40 info@autiwelcome.com

Oversigt over steder med sociale præsentationer

Storkøbenhavn

Her kan jeg læse en social præsentation af Mindelunden, hvor jeg kan se grave og mindesmærker for danske frihedskæmpere under 2. verdenskrig.  Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg. Se Mindelunden

Her kan jeg læse en social præsentation af ZOO, hvor jeg kan opleve dyr fra hele verden. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Zoologisk Have

Her kan jeg læse en social præsentation af et besøg hos Skoletjenesten i Zoologisk Have. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Skoletjenesten

Her kan jeg læse en social præsentation af en omvisning på Davids Samling. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Davids Samling 

Her kan jeg læse en social præsentation af Design Museum Danmark. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Design Museum Danmark

Her kan jeg læse en social præsentation af et besøg hos skoletjenesten på Design Museum Danmark. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Design Museum Danmarks skoletjeneste 

Her kan jeg læse en social præsentation af en omvisning på Medicinsk Museion. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Medicinsk Museion

 

Her kan jeg læse en social præsentation af Statens Museum for Kunst. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Statens Museum for Kunst 

Her kan jeg læse en social præsentation af et besøg hos skoletjenesten på Statens Museum for Kunst. Jeg kan også få praktiske informationer i forbindelse med mit besøg.

Se Statens Museum for Kunst – Skoletjenesten 

Sjælland og øer

Her kan jeg få en social præsentation af rolige, fredelige og interessante Jægerspris Slot med museet om Kong Frederik d. 7. og Grevinde Danner.  Jeg kan også få en masse praktiske informationer i forbindelse med besøget. Se Jægerspris Slot 

Fyn og øer

Her kommer snart det første spændende sted på Fyn med social præsentation og praktiske oplysninger. Har du et ønske om en social præsentation af en bestemt attraktion, seværdighed, museum, teater eller biograf, så send dit ønske til info@autiwelcome.com

Jylland

Her kan jeg læse en social præsentation af Aarhus Teater og teatrets fire scener. Så kan jeg planlægge min tur, hvis jeg skal se en forestilling på teatret.

Jeg kan også få praktiske oplysninger om billetsalg og andet i forbindelse med mit besøg i teatret.

Se Aarhus Teater 

Her kan jeg læse en social præsentation af LEGO House i Billund.

Jeg kan også få praktiske oplysninger om billetsalg og andet i forbindelse med mit besøg i LEGO House.

Se LEGO House