31 20 10 40 info@autiwelcome.com

Om sociale præsentationer

Sociale præsentationer

Vores sociale præsentationer er inspireret af begrebet sociale historier, der er et pædagogisk værktøj beregnet til at hjælpe især børn med autisme til at forstå og handle i forskellige sociale situationer.

Til højre ses forsiden fra en pilotpræsentation, vi har udført på Jægerspris Slot. Her kan du downloade den som PDF.

Selve den sociale præsentation kan findes fra “Oversigt over steder” i menuen, som linker til en oversigt over de steder i Danmark som har en social præsentation. Ved at klikke på f.eks. Jægerspris Slot, så kommer man til en side, hvor man både kan downloade den sociale præsentation og få en masse praktiske informationer med speciel fokus på autisme. F.eks. om der er tidspunkter, hvor der er få gæster, om der er rolige områder, hvor man kan opholde sig, hvis man har behov for fred og ro samt grundig gennemgang af transportmuligheder, praktiske forhold som entre, mulighed for at få hjælper med, spisetilbud, butik, garderobe og toiletforhold m.m.

Alle sociale præsentationer og informationstekster udarbejdes af tekstforfattere med kendskab til autismeområdet og under redaktion og endelig godkendelse af Det Nationale Autismeinstitut/Landsforeningen Autisme.