31 20 10 40 info@autiwelcome.com

Jægerspris Slot - social præsentation og vigtige informationer

Her kan jeg hente en social præsentation af Jægerspris Slot

Når jeg klikker på download linket i bunden af denne tekst eller på billedet til højre, så downloader jeg en PDF med en social præsentation af Jægerspris Slot.

I den sociale præsentation kan jeg forberede min tur igennem slottet og dets museum.

Hvis jeg ser på informationsboksene nedenfor, så kan jeg få en masse praktiske informationer om mit besøg på Jægerspris Slot; hvordan jeg kommer dertil, hvad det koster at komme ind, hvornår der er mest fred og ro og mange andre gode oplysninger.

Download PDF med social præsentation

Inden mit besøg på Jægerspris Slot, har jeg mulighed for at forberede mig på turen.

I informationsboksene på denne side, kan jeg finde hjælpsomme informationer til forberedelse af mit besøg.

Jægerspris Slot – Kong Frederik d. VIIs Stiftelse

Slotsgården 20

3630 Jægerspris

Tlf. 47 53 10 04

kf@kongfrederik.dk

På Jægerspris Slots hjemmeside kan jeg finde praktiske informationer vedrørende mit besøg, som åbningstider, billetpriser samt information om særudstillinger. Jeg kan komme til Jægerspris slots hjemmeside her: www.kongfrederik.dk

Hvis jeg skal tage offentlig transport til Jægerspris Slot, kan jeg lave en rejseplan for turen dertil og hjem igen. Jeg kan lave rejseplanen her: www.rejseplanen.dk.

Jeg køber billetter i butikken, hvor jeg også kan købe bøger, postkort, souvenirs og lignende.

Når jeg går ind på slottet, så er Vestibulen det første rum. Fra Vestibulen er der også adgang til toiletter. Garderoberummet er på første sal.

I Slotsgården ligger Café Danner. Her kan jeg købe mad og drikkevarer, hvis jeg gerne vil det. Maden og drikkevarerne kan nydes på cafeen.

På Café Danner er der vekslende menu. Hvis jeg gerne vil vide, hvad der er på menuen på dagen for mit besøg, kan jeg se cafeens menu på deres hjemmeside: www.cafedanner.frederikssund.dk.

Her kan jeg også finde cafeens åbningstider.

Flere steder på slottet er der iPads på standere, hvor jeg kan læse informationer om museet og de udstillede genstande. Hvis jeg har brug for at vide, hvor de er placeret, inden jeg starter min tur rundt på slottet, kan jeg spørge medarbejderen i butikken, hvor jeg køber indgangsbilletten.

.

På 1. sal er der en garderobegang. Her kan jeg hænge mit overtøj og der er stole, jeg kan sidde i, hvis jeg trænger til en pause. Hvis jeg har brug for lidt fred og ro, under mit besøg på slottet, kan jeg gå hen i garderobegangen.

De fleste gæster kommer som regel kort tid efter museets åbning kl. 11. Så hvis jeg vil opleve museet, hvor der ikke er for mange gæster, så er det nok bedst, at jeg kommer de sidste 2-3 timer før museet lukker kl. 16.