31 20 10 40 info@autiwelcome.com

Aarhus Teater - social præsentation og vigtige informationer

Her kan jeg hente en social præsentation af Aarhus Teater

Når jeg klikker på download linket i bunden af denne tekst eller på billedet til højre, så downloader jeg en PDF med en social præsentation af Aarhus Teater.

Med den sociale præsentation kan jeg forberede min tur i teatret.

Hvis jeg ser på informationsboksene nedenfor, så kan jeg få en masse praktiske informationer om mit besøg i Aarhus Teater; bl.a. hvordan jeg kommer dertil, hvor jeg køber billetter og hvordan jeg finder min plads før forestillingen.

Download PDF med social præsentation

Inden mit besøg i Aarhus Teater, har jeg mulighed for at forberede mig på oplevelsen.

I informationsboksene på denne side, kan jeg finde hjælpsomme informationer til forberedelse af mit besøg.

Aarhus Teater

Teatergaden

8000 Aarhus C

Tlf. 89 33 23 00

info@aarhusteater.dk

På Aarhus Teaters  hjemmeside kan jeg finde praktiske informationer vedrørende mit besøg, f.eks. om tidspunkt for forestillinger, billetsalg samt andre praktiske forhold. Jeg kan komme til Aarhus Teaters hjemmeside her: 

www.aarhusteater.dk

Hvis jeg skal tage offentlig transport til Aarhus Teater, kan jeg lave en rejseplan for turen dertil og hjem igen. Jeg kan lave rejseplanen her: www.rejseplanen.dk.

Jeg køber billetter i billetkontoret, der ligger ved siden af hovedindgangen. Eller jeg kan købe billetter online på www.aarhusteater.dk. Jeg kan også kontakte Billetservice på tlf. 70 21 30 21 eller billet@aarhusteater.dk.

Der er er garderober, hvor jeg kan hænge mit tøj lige udenfor indgangene til alle teatrets scener. Jeg kan finde toiletter flere steder i garderobe- og foyerområderne.

Jeg kan besøge Café Hack, der er en del af teaterbygningen. Jeg kan læse mere om Café Hack her: www.cafehack.dk

Jeg kan også spise på teatret i Scala Foyer. Jeg kan købe drikkevarer i Scala Foyer samt i baren i buegangen ved Store Scene.

Jeg kan også besøge mange andre restauranter og caféer, der ligger tæt på teatret i Aarhus Midtby.

 

Jeg kan altid kontakte teatret på tlf. 89 33 23 00 eller info@aarhusteater.dk

Når jeg er på teatret kan jeg bede billetkontrollørerne om hjælp eller jeg kan spørge en medarbejder i billetkontoret.

.

Til forestillinger er der ofte mange tilskuere. Men jeg kan finde flere rolige områder på teatret, hvis jeg har behov for det. Jeg kan altid spørge billetkontrollørerne eller andre af teatrets medarbejdere, så hjælper de mig til at finde et roligt sted.